1.

Assessment of Bacteria and Physicochemical Parameters in Poultry Drinking Water in Skikda Region (Algeria)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 بهمن 1402
Samia Djeffal؛ Hind Houssou؛ Roheela Yasmeen؛ Boucebaine Iness؛ Belmeguenai Merieme؛ Bouazize Omar

2.

Characterization of Salmonella isolates from poultry sources in Iran

دوره 7، شماره 1، تیر 2013، صفحه 35-41
Seyed Mostafa Peighambari؛ Ramin Akbarian؛ Rima Morshed؛ Azam Yazdani

3.

Detecting Virulence Genes Among Salmonella Serovar Infantis Isolated From Poultry Sources

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 363-374
Hossein Haghighatnezhad؛ Seyed Mostafa Peighambari؛ Jamshid Razmyar

4.

Effect of savory essential oil, garlic powder, and garlic aqueous extract on fungal load of poultry feed

دوره 2، شماره 1، خرداد 2015، صفحه 23-30
Abdolghaffar Ownagh؛ Mahnaz Fallahi؛ Bentolhoda Rahman؛ Davood Mohammadzadeh

5.

Evaluation of Some Aflatoxins in Feed Ingredients of Livestock and Poultry by HPLC Method, A Local Study in Kermanshah Province

دوره 16، شماره 3، آبان 2022، صفحه 298-310
Ramin Khorrami؛ Mehrdad Pooyanmehr؛ Mohammad Ebrahim Nooriyan Soroor؛ Sayad Gholami

6.

Genetic and phylogenetic analysis of the ribonucleoprotein complex genes of H9N2 avian influenza viruses isolated from commercial poultry in Iran

دوره 7، شماره 3، دی 2013، صفحه 159-168
Mohsen Bashashati؛ Mahdi Vasfimarandi؛ Mohammad Hassan Bozorgmehri Fard؛ Farhid Hemmatzadeh؛ Fereshteh Sabouri

7.

Isolation and Molecular Identification of Avibacterium paragallinarum Isolated from Commercial Layer and Backyard Chickens in Iran

دوره 16، شماره 3، آبان 2022، صفحه 239-248
Seyed Mostafa Peighambari؛ Abbas Nouri؛ Reza Barzegari؛ َAmir Ghorbani

8.

Molecular characterization of non-structural gene of H9N2 subtype of avian influenza viruses isolated from broiler chickens in Iran

دوره 7، شماره 1، تیر 2013، صفحه 23-34
Hesam-aldin Emadi Chashmi؛ Mahdi Vasfi Marandi؛ Mohammad Hasan Bozorgmehrifard؛ Mohsen Bashashati؛ Abbas Barin

9.

Molecular Detection of Toxoplasma gondii in Chicken Meats and Eggs in Semnan City, Iran

دوره 17، شماره 2، تیر 2023، صفحه 167-172
Fatemeh Mehrabi؛ Maryam Rassouli؛ Seyed Hesamodin Emadi Chashmi

10.

Molecular evaluation of M2 protein of Iranian avian influenza viruses of H9N2 subtype in order to find mutations of adamantane drug resistance

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 253-262
Mohammad Malekan؛ Mehdi VasfiMarandi؛ abas Barin؛ Talat Mokhtari azad؛ Mohammad Mehdi Ranjbar؛ Mohsen Bashashati

11.

Pulse-Field Gel Electrophoresis (PFGE) of Salmonella Serovar Infantis Isolates From Poultry

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 197-198
Seyed Mostafa Peighambari؛ Hanieh Taheri؛ Hamid Solgi؛ Fereshteh Shahcheraghi

12.

اثر فایتوزوم حاوی عصاره چای سبز بر عملکرد رشد، لاشه، ایمنی، فراسنجه‌های خونی و آنتی‌اکسیدانی و جمعیت باکتریایی ایلئوم جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1402
کیوان جلوه؛ مجید متقی طلب؛ مهرداد محمدی

13.

اثر فیبر جیره و فرآوری کردن خوراک بر قابلیت هضم نشاسته‌ی غلات مختلف در طیور

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 16-25
شهگل رهبری؛ رضا کنعانی

14.

اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان

15.

ارزیابی ایمنی زایی سروتیپ های بومی کلی باسیل جدا شده از طیور در ایران

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383
دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر ذوالفقار رجبی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سعید بکائی

16.

استفاده از شیرین بیان در تغذیه طیور

دوره 22، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 40-48
مطلب ابراهیمی؛ ویدا رضایی

17.

بررسی باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ کشتارشده در کشتارگاه‌‏های استان کرمان طی سال‌های 94 و 95

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 166-172
صدیقه کاظمی نیا؛ حسین رشیدی؛ نیما قلعه خانی؛ ایمان قاسم زاده؛ ناصر نصیری؛ حمید شریفی

18.

بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی نه گونه گیاه دارویی بومی رشته کوه زاگرس علیه سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 380-389
علی مقصودی؛ سعیده سعیدی

19.

بررسی کارایی واحدهای پرورش مرغ گوشتی به روش تحلیل پوششی داده‌ها، مطالعه موردی: استان اصفهان

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 577-585
زهرا پاینده؛ کامران خیرعلی پور؛ محمود کریمی

20.

به کارگیری روشهای ایمونوفلورسانس، ایمونودات و ایمونوبلاتینگ جهت شناسایی سویه های بیماریزای اشریشیاکلی واجد فیمبریه F11، در کلی باسیلوز طیور

دوره 56، شماره 4، بهمن 1380
دکتر رضا قنبرپور ممقانی؛ دکتر سید علی پوربخش؛ دکتر حسن تاج بخش

21.

پیشرفت‌های اخیر در ارتباط با نقش آنزیم فیتاز و آنزیم تجزیه‌کننده پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای اگزوژنوس (برون‌زادی) در تغذیه طیور

دوره 20، شماره 2، آذر 1399، صفحه 13-18
رضا کنعانی؛ شهگل رهبری

22.

تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 247-259
فاطمه فولادوند؛ علی کیانی؛ سید داود شریفی؛ آرش آذرفر

23.

جستجوی سرولوژیکی عفونت به سالمونلا انتریتیدیس در گله‌های طیور صنعتی ایران

دوره 64، شماره 2، تیر 1388
رامین اکبریان؛ سید مصطفی پیغمبری؛ عباس برین

24.

سروتایپینگ کلی باسیلهای جدا شده از مرغداریهای اطراف تهران

دوره 56، شماره 4، بهمن 1380
دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر رامک یحیی رعیت

25.

سمّ زیرالنون در تغذیه طیور

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 13-20
امیر مصیب زاده؛ امین رحیمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب