1.

اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 545-555
سمیه فتحی؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

2.

اثر اسانس‌های مرزه و میخک روی عمر گل‌جایی، تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 163-172
زینب پویا؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ داوود زارع حقی

3.

اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 537-547
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

4.

اثر افزودن قند محلول و نمک کلسیمی روغن ماهی به جیره بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای ‏چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 337-347
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

5.

اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
محمد رضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی؛ رضا بزرگی پور

6.

ارزیابی اثر غلظت‌های مختلف آگار و کربوهیدرات در ریزازدیادی ‏PHL-C، پایه پاکوتاه گیلاس

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 977-989
تکتم شیدایی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ شادی عطار؛ مرتضی عظیم زاده

7.

بررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl)

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
سمیه جزقاسمی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ محسن خدادادی

8.

بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود

دوره 5، شماره 2، مهر 1382، صفحه 51-58
فرشته مشیرى؛ عبدالرضا باقرى؛ سعید رضا وصال

9.

بررسی اثر نانوسیلور، اسید سالیسیلیک، اسید هومیک و تیوسولفات نقره بر خواص فیزیکوشیمیایی گل بریده نرگس‌

دوره 45، شماره 3، آبان 1393، صفحه 257-266
اسماعیل چمنی؛ زهرا سادات نبوی مهاجر

10.

بررسی اثر نوع و غلظت قندها بر میزان تولید تاکسول در کشت بافت سرخدار Taxus baccata L.

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
دکتر مه لقا قربانلی؛ کوروش دلاور

11.

بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف ساکارز و نشاسته در جیره کاملاً مخلوط شده بر تخمیر، سوخت- ساز نیتروژن در شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
امین خضری؛ کامران رضا یزدی؛ محسن دانش مسگران؛ محمد مرادی شهربابک؛ محمدرضا محمد آبادی

12.

بررسی تاثیر انبار سرد، ?- هیدروکسی کوئینولین سولفات و ساکارز بردوام عمر و کیفیت گل بریده شب بو(Matthiola incana L.) cv. Asanami

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
مصطفی عرب؛ احمد خلیقی؛ کاظم ارزانی؛ روح انگیز نادری

13.

بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 81-89
زهرا اشجعی؛ رضا طلایی حسنلویی؛ آیدا خرم نژاد؛ خلیل طالبی جهرمی

14.

پارامتریابی و ارزیابی مدل DSSAT/CANEGRO برای نیشکر رقم CP57-614 در شرایط اقلیمی خوزستان

دوره 50، شماره 6، آبان 1398، صفحه 1331-1340
محبوبه قاسمی؛ عبدعلی ناصری؛ هادی معاضد

15.

تأثیر دمای پوشش گیاهی بر مقدار پروتئین و قندهای محلول، روغن و عملکرد سویا در مناطق کرج و مغان

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 1003-1014
حسین صادقی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ آیدین حمیدی؛ قربان نورمحمدی؛ حمید مدنی

16.

تأثیر نور، غلظت ساکارز و موقعیت فلس جفتی بر ریزازدیادی گیاه آماریلیس ‏‏(‏Hippeastrum×johnsonii‏) ‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 809-821
سیده مهدیه خرازی؛ علی تهرانی فر؛ احمد شریفی؛ عبدالرضا باقری

17.

مطالعه فعالیت اینورتازها و غلظت کربوهیدرات‌های محلول در مراحل نموی چند گونه گل‌جالیز در گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 71-79
زهرا فرخی؛ حسن علیزاده؛ هوشنگ علیزاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب