1.

آثار استفاده از پلی‌اتیلن‌گلیکول و بی‌کربنات‌سدیم بر بهبود ارزش تغذیه‌ای جیره‌های حاوی تانن در ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 163-175
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر

2.

اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 429-443
بهروز یاراحمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

3.

اثر تانن موجود در بخش‌های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن‌ها

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 305-312
زهرا سلطانی؛ داریوش علیپور

4.

اثر سدیم نیترو پروساید بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و پاداکسندگی میوه ازگیل ‏‏(‏Mespilus germanica L.‎‏) طی انبارمانی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 257-268
بشیر ایوب نژادگان؛ حمید حسن پور

5.

اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تخمیرپذیری برون‌تنی پسماندهای لپه‌پاک‌کنی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 247-261
فاطمه شمعی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

6.

ارزیابی اثرات عصاره گیاه زالزالک (کراتگوس سودوملانوکارپا‌) در گوسفندان آلوده به کرم‌های تریکوسترونژیلید

دوره 67، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 19-25
شاهرخ رنجبر بهادری؛ سعید حصارکی؛ غلامحسن واعظی؛ نیما فرهادی‌فر؛ حسین جهانیان؛ امین پورمحمود؛ محمدرضا سعیدی

7.

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

8.

آنالیز مواد استخراجی پوست پنج گونه از درختان پهن برگ ایران

دوره 55، شماره 3، مهر 1381
جواد ترکمن؛ سیداحمد میرشکرایی؛ حسن رسالتی

9.

بررسی فراسنجه‌های هضمی و تخمیری جیره‌های حاوی برگ توت سیاه

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 719-728
مرتضی چاجی؛ زهرا امینی فرد؛ مختار حیدری

10.

بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 347-357
محمدرضا رضوانی؛ کریم هوشیار

11.

تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 403-413
ساحره غریبی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها

12.

تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 365-377
محمود دشتی زاده؛ محسن ساری؛ حسن فضائلی

13.

تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن

دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 51-61
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری

14.

تأثیر میوۀ بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 219-228
فاطمه ندایی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی؛ مهرداد معمار

15.

تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 231-237
رضا لطفی نوقابی؛ یوسف روزبهان

16.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.