1.

اثر رژیم آبیاری بر عملکرد دانه، اجزاء عملکرد و برخی خصوصیات جوانه‌زنی سورگوم دانه‌ای (Sorghum bicolor) رقم کیمیا

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
امید یونسی؛ فرزاد شریف زاده؛ علی احمدی

2.

بررسی تأثیر تنش کم آبی بر عملکرد علوفه و خصوصیات کیفی ارزن علوفه ای نوتریفید

دوره 31، شماره 4، تیر 1379
بابک ناخدا؛ ابوالحسن هاشمی دزفولی؛ ناصر بنی صدر

3.

بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
گودرز نجفیان

4.

بررسی رابطه بین خصوصیات کیفی درخت سفید کرکوAcer hyrcanum F.et M. و رویشگاه در شیب شمالی البرز

دوره 53، شماره 1، فروردین 1379
محمدعلی رجامند؛ محمدرضا مروی مهاجر

5.

بررسی نقش بعضی از عوامل محیطی بر روی خصوصیات کیفی نهال های راش

دوره 55، شماره 4، دی 1381
خسرو ثاقب طالبی؛ ژان – فیلیپ شوتز؛ گرگور آس

6.

تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-199
مصطفی حیدری؛ سمانه خلیلی

7.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 677-685
محمدرضا اصغری؛ لیلا احدی؛ سجاد ریایی

8.

مقایسه اثرات پری‌بیوتیک‌های تجاری (ساف مانان، Bio-MOS و فرمکتو) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و تیتر آنتی بادی آنفولانزا و نیوکاسل در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 79-84
محمد شهیر؛ مریم شریفی؛ امید افسریان؛ سید سعید موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب