1.

آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین

دوره 31، شماره 4، تیر 1379
پرویز جامعی؛ فرزادمیرزایی آقچه قشلاق؛ علی نیکخواه

2.

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

3.

اثر ده هفته تمرین هوازی بر میزان فیلتراسیون گلومرولی و سطوح اوره، کراتینین و اسید اوریک خون مردان مسن دیابتی نوع دو

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 579-591
محمد علی سمواتی شریف؛ حجت اله سیاوشی

4.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل‌ مغربی (Oenothera Biennis L.)

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند

5.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و کوددهی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع فلفلی (‏Mentha piperita ‎L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 663-675
حسین ابراهیمی اسبورزی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ ابوالفضل باغبانی آرانی؛ رضوان کرمی برزآباد

6.

اثر سطوح مختلف زئولیت همراه با اوره روی توان تولیدی بره‌های پرواری نر و ماده ورامینی

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
ناصر صالحی؛ علی نیکخواه؛ رضا اسدی مقدم؛ سیدرضا میرایی آشتیانی

7.

اثر کودهای نانو، شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد و کیفیت دانه کنجد در رژیم‌های متفاوت آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 263-281
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

8.

اثر محلول اوره - ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 11-18
حسن فضائلی؛ اسماعیل اسماعیلی راد؛ محمد بابایی

9.

اثر مصرف تلفیقی کود نیتروژنی و کمپوست بقایای نیشکر بر صفات کیفی و عملکرد دانه گندم تحت شرایط تنش گرمای آخر فصل اهواز

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 51-74
معصومه مکوندی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ علی مشتطی؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ آیدین خدایی جوقان

10.

اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات وتغییرات فسفر وپتاسیم در سوخ وبرگ ارقام پیاز(Allium Cepa L.)

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
بهرام رستم فرودی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار؛ حسین لسانی

11.

اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 533-545
لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی

12.

اثر نیتروژن استارتر، متانول و کودهای زیستی بر عملکرد، گره‌زایی و طول دوره پر شدن عدس دیم

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 445-460
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی

13.

ارزیابی تأثیر مدیریت کاربرد نیتروژن بر تحمل به تنش خشکی و کارایی استفاده از آب باران در گندم دیم

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 763-776
محمدحسین سدری؛ احمد گلچین؛ ولی فیضی اصل؛ عادل سی و سه مرده

14.

استفاده از لاتکس نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه نشاسته برای پوشش‌دهی کودهای شیمیایی و بررسی اثر عوامل مختلف در کنترل رهاسازی عناصرغذایی

دوره 53، شماره 12، اسفند 1401، صفحه 2905-2919
مهری سلیمی؛ الهه معتمدی سده؛ بابک متشرع زاده

15.

بررسی اثر کاربرد کود حیوانی و اوره بر عملکرد و برخی ویژگیهای میوه توتفرنگی رقم کردستان

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
ناصر قادری؛ علیرضا طلایی

16.

بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200
منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

17.

بررسی تغییرات برخی آنزیمهای سرمی،اوره و کلسترول خون ماهی کپور معمولی در مسمومیت تجربی حاد با آمونیاک

دوره 55، شماره 3، آبان 1379
دکتر پروانه خضرائی نیا؛ دکتر رحیم پیغان؛ دکتر قباد آذری تاکامی

18.

بررسی رژیم‌های تغذیه‌ای مختلف روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه‌ای زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) تحت تنش کم‌آبی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 15-27
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

19.

بررسی ساخت و اثرات کاربرد یک ترکیب نیتروژنه آهسته رهش غیرپروتئینی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 399-411
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری؛ هرمز منصوری؛ معصومه عبدلی

20.

تأثیر آرایش کشت و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیک، رنگیزه‏های فتوسنتزی و عناصر غذایی دانه آفتابگردان (Helianthus annuus L.)

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 155-164
اکبر شری زاده؛ جلال جلیلیان؛ راحله طهماسبی

21.

تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 347-358
مصطفی حاجی لو؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو؛ حمید امانلو

22.

تأثیر پرتو گاما پیش از جوانه‌زنی و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد بابونه آلمانی

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 297-311
علیرضا پیرزاد؛ منوچهر علیزاده؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه؛ رضا درویش زاده

23.

تأثیر تنک کردن شیمیایی روی خصوصیات میوه و سال آوری درختان زیتون در ارقام دزفول و فیشمی

دوره 2، های 1 و 2، فروردین 1379، صفحه 1-16
محمدرضا تسلیم پور؛ مجید راحمی

24.

تأثیر روش، میزان و زمان کاربرد کود‌ نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد گلرنگ پاییزه در منطقه اراک

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 115-123
محمد میرزاخانی

25.

تأثیر سایه‎اندازی و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و مقدار اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 103-117
احمد گلچین؛ فائزه فرهمند مفرد؛ نادر خادم مقدم ایگده لو

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب