1.

Effects of Growth Stimulator Microbes on Growth and Ions Concentration of Stevia under Salinity Stress Conditions

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 217-236
Arezou Forouzi؛ Azim Ghasemnezhad؛ Reza Ghorbani Nasrabad

2.

Production of Hibiscus Tea (Hibiscus sabdariffa) Probiotic Dietary Drink based on Stevia and Inulin

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 81-91
Mohammadreza Abdolmaleki؛ Lida shahsavani؛ toktam mostaghim

3.

اثر تنش خشکی بر رشد و محتوای گلیکوزیدهای استویول در گیاه استویا (Stevia rebaudiana)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 693-702
مجتبی کریمی؛ جواد هاشمی؛ علی احمدی؛ علیرضا عباسی

4.

اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 657-670
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند

5.

بررسی تاثیر آب زیرزمینی کم عمق و شور بر عملکرد گیاه استویا

دوره 8، شماره 2، مهر 1397، صفحه 193-209
زهرا جلیلی؛ هوشنگ قمرنیا؛ دانیال کهریزی

6.

تأثیر مصرف عصارۀ استویا و تمرین هوازی بر میزان امنتین -1 سرمی و نیمرخ لیپیدی در رت‌های دیابتی‌شده با STZ

دوره 11، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 179-194
عبدالله اکبری؛ وحید تادیبی؛ ناصر بهپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب