1.

آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 159-169
نسیم کاکی؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی

2.

اثر تانن موجود در بخش‌های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن‌ها

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 305-312
زهرا سلطانی؛ داریوش علیپور

3.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجالۀ پنبه‌دانه در جیرۀ برۀ ‌پرواری بر گوارش‌ و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 549-558
الهام کریمی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

4.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی تانن‌های متراکم شاه بلوط (Silvafeed) در جیره گاوهای شیری بر تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 517-525
علی حیدری مجد؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ حسین امیدی میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب