1.

Antimicrobial effects of pomegranate peel extract on Lactobacillus plantarum and shelf life of Thousand Island dressing

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 7-14
Majid Javanmard؛ Akram Akbari

2.

Extending Shelf Life of Mandarin Fruit Using Pomegranate Peel Extract

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 15-24
Vida Fozi؛ Mehdi Hosseinifarahi؛ Foroud Bagheri؛ Azam Amiri

3.

اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی

4.

بررسی تأثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 642-633
مینا ربانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی

5.

تأثیر عصارۀ تفالۀ انگور بر پارامترهای تولید گاز و جمعیت تک‌یاخته‌های شکمبه با استفاده از شیرابۀ شکمبه گوسفند

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 375-384
محمد جواد ابرقوئی؛ یوسف روزبهان

6.

تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 223-234
محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب