1.

A chromatographic method for detection of palm oil in butter

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 47-52
Javad Feizy؛ Moslem Jahani

2.

Effect of sesame oil feeding on performance, plasma lipids and ruminal fermentation of growing lambs

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 155-161
Hadi Ghafari؛ Ali Akbar Khadem؛ Mohammad Rezaeian؛ Ahmad Afzalzadeh؛ Davood Sharifi؛ Mohammad Ali Norouzian

3.

Green Synthesis, Characterization, and Biological Evaluation of Hydroxyl-Capped Tellurium Nanoparticles

دوره 32، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 321-330
R Mirjani؛ N Setayesh؛ Mohammad Ali Faramarzi؛ M Sharifzadeh؛ M Khoshayand؛ B Zare؛ O Sabzevari؛ Ahmad Reza Shahverdi

4.

Status of cholesterol in our diets: A review

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 193-199
Raliya Iliyasu؛ Abdulkarim Sabo Muhammad؛ Munir Abba Dandago؛ Hassana Jibril

5.

اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 29-37
هانیه سادات بنی کمال؛ مهدی ژندی؛ ملک شاکری؛ حسین مروج

6.

اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9
احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی

7.

اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 633-644
حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

8.

اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 131-142
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ علی آقائی؛ محمد نوشاد

9.

ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 321-327
ندا شیخ؛ حسین مروج؛ محمود شیوا زاد؛ آرمین توحیدی

10.

ارزیابی عملکرد رشد، شاخص‌های خونی، پاسخ ایمنی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و ریخت‌شناسی ‏روده جوجه گوشتی تغذیه‌شده با دانه فرآوری‌شده کینوا (‏Chenopodium quinoa Willd‏)‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 285-297
عاطفه نوکندی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ حسین نعیمی پور یونسی

11.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

12.

بررسی ارتباط بین در صد چربی و وزن بدون چربی ( LBM ) بدن با چربی ها و لیپوپروتئین های خون ( کلسترول و تری کلیسیرید و LDL,HDL ) در دانشجویان پسر رشته تربیت بدنی دانشگاه بیرجند

دوره 20، شماره 20، تیر 1383
مهدی مقرنسی؛ دکتر عباسعلی گائینی؛ دکتر محمود گودرزی

13.

بررسی تأثیر استفاده از امولسیفایر در جیره‌های با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتیی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 151-163
مرتضی پاشایی جلال؛ سید داود شریفی؛ شیرین هنربخش

14.

بررسی میزان هوموسیستئین، کلسترول، تری‌گلیسیرید، فعالیت کراتین‌فسفوکیناز و آسپارتات آمینوترانسفراز در سرم سگ‌های مبتلا به آندوکاردیوز

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 127-134
زهره خاکی؛ داریوش شیرانی

15.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 53-62
شهناز ابراهیمی نژاد؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی

16.

تأثیر بنتونیت نانوساختار پیلارد بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی چالش‌یافته با آفلاتوکسین

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 83-93
حسن کیهانی یزدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

17.

تأثیر تمرینات منتخب هوازی بر برخی از عوامل خطرزای قلبی –عروقی اعضای هیئت علمی غیر سیگاری وسیگاری دانشگاه های مشهد

دوره 8، شماره 8، تیر 1380
دکتر اصغر خالدان؛ دکتر سید محمود حجازی

18.

تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 109-115
یاسمن کریمی؛ محمد علی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

19.

تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 657-670
ذبیح اله نعمتی؛ رویه محمدی

20.

تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 83-95
حسین محب الدینی؛ امین عشایری زاده؛ وحید جزی

21.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 357-364
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن

22.

تاثیر مهار کننده های HMG-CoA رودوکتاز و ACAT بر ترشح محتوای پروتئینی و فسفولیپیدی VLDL1 و VLDL2 در مدل خوکچه هندی

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
دکتر فرزاد اسدی؛ دکتر محمود دوستی؛ دکتر مهین زهرائی؛ دکتر محمود قاضی؛ دکتر شهین احمدیان؛ صدیقه سلیمانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب