1.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

2.

اثر محلول‌پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر‎ ‎برخی ویژگی‌های کیفی هلو ‏رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 345-354
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ حامد شکری حیدری؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی؛ طه رنجبر مالی دره

3.

بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 79-91
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

4.

تغییرات برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آلو رقم خاکی (‏Prunus salicina cv. ‎Flavor supreme pluot‏) در طی انبارمانی با دو دمای مختلف تحت تأثیر محلول پاشی پیش از ‏برداشت سالیسیلیک‌اسید و آهن

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 525-539
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب