1.

بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii)

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 223-236
غلامرضا رفیعی؛ کامران رضایی توابع؛ مایک فرینسکو؛ هری دانیلز؛ محمد مهدی شعیری

2.

بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف ویتامین ث و سختی کل در آب مخزن نگهداری در شاخص‌های تولیدمثلی مولدان میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 533-544
کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی

3.

بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii)

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 145-154
کامران رضایی توابع1*؛ غلامرضا رفیعی2

4.

تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 541-549
یاسین دستار؛ کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی؛ محمد مهدی شعیری؛ پریا اکبری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب