1.

Development of fibrous casings with natural antioxidants using rosemary and thyme extracts in dried sausages

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 99-108
Sahra Farhadi؛ Majid Javanmarddakheli

2.

Effect of thyme, garlic and caraway herbal extracts on blood parameters, productivity, egg quality, hatchability and intestinal bacterial population of laying Japanese quail

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 179-187
Alireza Behnamifar؛ Shaban Rahimi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi؛ Saeed Hasanpor؛ Zahra Mohamadzade

3.

بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 130-143
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ محمد خادمی حمیدی؛ عافیه ناظر

4.

مقایسۀ اثر رزماری، آویشن، بره‏ موم، آنتی ‏بیوتیک، و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 99-106
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب