1.

اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 21-29
محمد روستایی علی مهر؛ مرضیه غمگسار؛ محمود حقیقیان رودسری

2.

اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 583-593
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا بهنامی فر

3.

بررسی تاثیر باکتری های باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخص های رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوه‌های رسانش مختلف

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 287-298
سعید ضیایی نژاد؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

4.

تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 335-346
محمدرضا رضوانی؛ شهرام رحیمی؛ محمد دادپسند


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.