1.

بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 135-143
زهره خاکی؛ محمد حسن زاده؛ سامره قوامی؛ امیر احمد مقیمی نیاکی؛ ناهید اطیابی؛ فتانه نادری نژاد

2.

مقایسه‌ تأثیر دوره‌ تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره به‌منظور کاهش تنش گرمایی در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 4، دی 1393، صفحه 371-378
اردشیر محیط؛ راضیه شهبازی بنی؛ محمد حسن‌زاده؛ ماریا جلیلی کلوانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب