1.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی (CND) در منطقه خوی

دوره 48، شماره 5، بهمن 1396، صفحه 1007-1013
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی

2.

بررسی تنوع ژنتیکی توده‏ های بومی کدوی شمال غرب ایران از نظر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی

دوره 3، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 107-123
داود مردان زاده؛ بهمن زاهدی؛ رضا درویش زاده

3.

تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 89-96
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب