1.

اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 209-219
عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی

2.

اثر کاربرد خارجی گلایسین ‌بتائین بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گوجه فرنگی تحت تنش خشکی

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 693-706
مریم تاتاری؛ رضا عباسی علی کمر

3.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

4.

بررسی تأثیرات تزریق مواد مغذی مختلف به کیسة زردة تخم‌مرغ‌های بارور، همراه با 36 ساعت گرسنگی پس از تفریخ، بر قابلیت جوجه‌کشی، عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 17-27
نگین امیری؛ محمد سالار معینی؛ شیما تشرفی؛ محدثه اسلامی

5.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تغذیه پروتئین بر عملکرد رشد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی سویه تجاری کاب

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 553-562
بهروز دستار؛ محسن رجب زاده نسوان؛ محمود شمس شرق؛ مختار مهاجر

6.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.