1.

اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 209-219
عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی

2.

اثر کاربرد خارجی گلایسین ‌بتائین بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد گوجه فرنگی تحت تنش خشکی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 693-706
مریم تاتاری؛ رضا عباسی علی کمر

3.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 629-615
مهدی طاهری اصغری

4.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

5.

بررسی پروفیل اسید آمینه وتعیین تقریبی ترکیبات فیله ماهی گیش طلایی (Gnathanodon speciosus) صید شده از دریای عمان در دو فصل تابستان و زمستان

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 223-238
اسما جعفری؛ علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ زینب باوی

6.

بررسی تأثیرات تزریق مواد مغذی مختلف به کیسة زردة تخم‌مرغ‌های بارور، همراه با 36 ساعت گرسنگی پس از تفریخ، بر قابلیت جوجه‌کشی، عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 17-27
نگین امیری؛ محمد سالار معینی؛ شیما تشرفی؛ محدثه اسلامی

7.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تغذیه پروتئین بر عملکرد رشد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی سویه تجاری کاب

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 553-562
بهروز دستار؛ محسن رجب زاده نسوان؛ محمود شمس شرق؛ مختار مهاجر

8.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

9.

تاثیر کاربرد روی و آهن کلات شده با اسید آمینه گلایسین بر عملکرد و ترکیب عناصر پر مصرف و کم مصرف در اندام‌های مختلف هوایی برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اردیبهشت 1401
شهرام محمود سلطانی؛ مریم حسینی چالشتری؛ کبری تجددی طلب رشتی؛ حسن شکری واحد؛ مریم شکوری کتیگری

10.

تاثیر محلول‌پاشی برگی اسید گلوتامیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون در شرایط هیدروپونیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.