1.

اثر کاربرد لجن‌فاضلاب شهری، ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر برخی اسیدهای چرب و شاخص‌های نیتروژن درکلزا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 502-485
مهدی طاهری اصغری

2.

اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 643-654
حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا

3.

بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 185-377
عاطفه برومند؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سیدهادی رضوی

4.

بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 169-184
اسمعیل خالقی؛ کاظم ارزانی؛ نوراله معلمی؛ محسن برزگر

5.

بررسی عملکرد ارقام مختلف کتان روغنی در منطقه ورامین

دوره 11، شماره 2، آبان 1388، صفحه 11-17
حمید ایران نژاد؛ محبوبه پشتکوهی؛ زینب جوانمردی؛ رضا امیری

6.

بررسی کمیت و ترکیب روغن زیتون "رقم زرد" در مناطق مهم زیتون کاری ایران

دوره 1، شماره 0، فروردین 1378
حسین صادقی؛ علیرضا طلایی؛ عبدالامیر علامه

7.

تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 69-84
مریم حبیبی؛ مجید مجیدیان؛ محمد ربیعی

8.

تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1382
محمدرضا طلاقت؛ جلیل اوجی

9.

مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم، روی و بور بر پروفیل اسید‌های‌چرب سه رقم زیتون

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 609-620
رضا غلامی؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ سید منصور سید نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب