1.

بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 487-497
سید مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سید احسان غیاثی

2.

بررسی ظرفیت بافری چند ترکیب بافری رایج در تغذیۀ نشخوارکنندگان با استفاده از روش عیارسنجی اسید و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه‌های تولید گاز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 559-571
نسرین مهدوی‌راد؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ مهدی دهقان بنادکی

3.

تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 59-70
پیروز شاکری؛ مرتضی رضایی؛ سید احمد میرهادی

4.

ترکیبات شیمایی-معدنی، قابلیت هضم و ظرفیت بافری گونه‌های مرتعی Carthamus oxyacantha، Echinops ilicifolius، Silybum marianum و Eremurus luteus

دوره 73، شماره 3، آذر 1399، صفحه 555-570
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب