1.

Antibacterial Activity and Cytotoxicity of Spinel Copper Ferrite Nanoparticles Synthesized by using Sol Gel Technique and Lemon Juice as Substrate

دوره 10، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 63-72
Raghad Shubbar Jaafar؛ Ahmed Yousif Hammood

2.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee

3.

Preparation and properties of ginger essential oil nanocapsules

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 82-89
Marjan Nouri؛ Faramarz Khodaiyan

4.

بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 300-309
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ مریم فدایی؛ عزیزالله فلاح؛ علی طاهری میرقائد

5.

بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-84
سیده‌هما فصیح‏نیا؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدجمال الدین پیغمبردوست

6.

فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 185-197
الیاس افرا؛ مهرناز اسکندری؛ محمد رضا دهقانی فیروزآبادی

7.

مقایسه عمر گلجایی و کیفیت ژربرا در محلول محافظ حاوی اسانس‌های گیاهی و ترکیبات شیمیایی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 429-442
حنیفه سید حاجی زاده؛ زهره مانی؛ فتانه یاری؛ فهیمه قلی زاده وکیل کندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب