1.

Evaluation of Soy Lecithin Efficacy in Comparison with Egg Yolk on Freezing of Epididymal Sperm in Dogs

دوره 16، شماره 2، تیر 2022، صفحه 166-177
Ahmad Yousef؛ Hamid Ghasemzadeh-nava؛ Parviz Tajik؛ Vahid Akbarinejad؛ Armin Towhidi

2.

بررسی تأثیر مصرف لسیتین سویا در رقیق کننده تریس بر کیفیت و ماندگاری اسپرم قوچ

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 367-375
معصومه منطقی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ جمال فیاضی؛ خلیل میرزاده

3.

بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 727-738
حسین دقیق کیا؛ زهرا بلوکی

4.

تأثیر فیلترکردن رقیق‌کنندۀ منی دست‌ساز بر پایۀ لسیتین بر کیفیت اسپرم بز بعد از انجماد

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-53
مهدی ژندی؛ رضا نوعی رازلیقی؛ محسن شرفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.