1.

اثر تاریخ انتقال بنه و وزن بنه مادری بر صفات کیفی و عملکرد زعفران در شرایط اقلیمی جیرفت

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 211-221
سید محمد علوی سینی؛ احمد احمدپور جلگه؛ محمد بهروزه؛ مجید سلطانی

2.

بررسی اثرات افزودن کروسین بر رقیق‌کننده مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 303-315
سعید صالحی؛ علی سلیمان زاده؛ ساندرا گوریکه-پش؛ اسماعیل آین

3.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

4.

بررسی تأثیر کاربرد نانو کود آهن در مقایسه با کلات آن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 155-168
سعیده ملکی فراهانی؛ مهدی عقیقی شاهوردی

5.

تأثیر تاریخ کاشت و کودهای با بنیان نانو بر صفات کمی و کیفی زعفران در منطقه گیلان

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 879-890
داود هاشم آبادی؛ سمانه ظهیری برسری؛ فاطمه زارع دوست؛ مریم جدید سلیماندارابی؛ حسن فیضی

6.

تأثیر کم‌خونی ناشی از تزریق فنیل هیدرازین بر مورفومتری قشر کلیه موش سوری و نقش محافظتی کروسین.

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 63-70
مسعود ادیب مرادی؛ علی کلانتری حصاری؛ رسول شهروز؛ محمدرضا اسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب