1.

اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات وتغییرات فسفر وپتاسیم در سوخ وبرگ ارقام پیاز(Allium Cepa L.)

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
بهرام رستم فرودی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار؛ حسین لسانی

2.

اثر منبع و مقدار نیتروژن بر تجمع نیترات در اندام‌های مختلف چند رقم توت فرنگی، Fragaria x ananassa Duch.))

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
مهدیه حقیقت افشار؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ علی عبادی

3.

ارزیابی خطر تهدید سلامتی انسان ناشی از نیترات موجود در خیار، گوجه‌فرنگی‌ و توت‌فرنگی‌های تولیدی در شهرستان جیرفت

دوره 54، شماره 9، آذر 1402، صفحه 1251-1268
مژگان یگانه؛ رضوانه توپال نیا؛ اردوان کمالی؛ حسین شکفته؛ هادی احمدی

4.

بررسی وضعیت نیترات در محصولات کشاورزی ایران و نقدی بر مطالعات گزارش شده-مطالعه مروری

دوره 54، شماره 11، بهمن 1402، صفحه 1779-1820
میثم چراغی؛ کریم شهبازی؛ ارژنگ فتحی گردلیدانی؛ کامبیز بازرگان؛ مصطفی مارزی؛ کبرا سادات هاشمی نسب زواره؛ مهدی بهشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب