1.

Acute toxicity of povidone-iodine (Betadine) in common carp (Cyprinus carpio L. 1758)

دوره 3، شماره 4، دی 2017، صفحه 589-593
Mohammad Forouhar Vajargah؛ Ahmad Mohammadi Yalsuyi؛ Aliakbar Hedayati

2.

Effect of Adding Microalgae Chlorella sp. on Some Biological Parameters and Proximate Analysis of Common Carp Cyprinus Carpio L.

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 199-206
nasreen abdulrahman؛ Sana Hoshyar Abid؛ Aryan Aziz Khidir؛ Binayee Bakhtyar Omer؛ Dashtee Bahman Hama Rasheed؛ Lawk Hıwa Baha Alddin

3.

Effect of sub-lethal Diazinon Concentrations on Blood Plasma Biochemistryl

دوره 2، شماره 2، تیر 2008، صفحه 189-198

4.

Metals Accumulation in Marine Bivalves and Seawater from the Lagoon of Boughrara in Tunisia (North Africa)

دوره 3، شماره 1، فروردین 2009، صفحه 95-100
R. Vinodhini؛ M. Narayanan

5.

اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-53
حسین پناهی صاحبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی طاهری میرقائد؛ عباس براری؛ ماشاالله کاویانپور

6.

اثرات مواجهه مزمن با آمونیاک غیر کشنده بر شاخص‌های رشد و بافت شناسی آبشش و کلیه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 442-449
محمد مازندرانی؛ غلامرضا درویشی؛ اشکان زرگر؛ اشکان زرگری

7.

اثر پودر جلبک قرمز دریای خزر(Laurencia caspica) بر رشد، فراسنجه‌های خونی، سرمی و پاسخ‌های ایمنی بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) آلوده‌شده با آئروموناس هیدروفیلا

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 267-279
فرید فیروزبخش؛ خسرو جانی خلیلی؛ بتول ادهمی

8.

اثرمتقابل دو سطح استفاده از پری‌بیوتیک تجاری سانیار (پودری و مایع) در کاهش بار آلودگی آب، عملکرد رشد و تغذیه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی، ایمنی غیر اختصاصی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلاک

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 137-152
سمیرا جعفریان؛ حسین آدینه؛ محمد فرهنگی؛ محمد هرسیج؛ ضیاء کردجزی

9.

ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 55-64
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی

10.

آلودگی‌های انگلی و تأثیر آن‌ها بر شاخص‌های بیو‌متریک ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در تالاب انزلی، جنوب غربی دریای خزر

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 74-82
سید فخرالدین میرهاشمی نسب؛ فرید فیروزبخش؛ مسعود ستاری؛ محدث قاسمی

11.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

12.

بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 170-178
فریبا داداشی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی

13.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 593-606
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

14.

بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 375-390
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

15.

بررسی سمیت نانوذرات نقره سنتز شده با استفاده از عصاره الکلی جلبک دریایی سارگاسوم آنگوستیفولیوم در ماهی کپور معمولی

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 219-227
سراج بیتا؛ مهرزاد مصباح؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

16.

تأثیر استفاده از فناوری بیوفلوک بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و کاهش هزینههای تولید در پرورش متراکم بچه ماهیان کپور معمولی

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 163-169
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مقانلو

17.

تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 607-618
حجت جعفریان؛ محسن پورعباسعلی؛ شایان قبادی

18.

تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 329-340
احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم

19.

تعیین عملکرد رشد، تغییرات ترکیب لاشه و پارامترهای خونی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین E

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 65-72
رضا طاعتی؛ محبوبه احمدی زاده؛ علیرضا ولی پور

20.

مقایسه سطوح مجزا و توام مولتی آنزیم های تجاری بر کارایی تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 35-43
مانا خراسانی نژاد؛ رضا طاعتی؛ حمید عبداله پور بی ریا



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.