1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of some Pomegranate Cultivars During Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Antifungal Activity of Neutralized Wood Vinegar with Water Extracts of Pinus densiflora and Quercus serrata Saw Dusts

دوره 3، شماره 2، تیر 2009، صفحه 167-176
N. Velmurugan؛ S.S Han؛ Y.S. Lee

3.

Application of Biolog Microarrays Techniques for Characterization of Functional Diversity of Microbial Community in Phenolic-contaminated Water

دوره 9، شماره 3، مهر 2015، صفحه 785-794
J. Chojniak؛ D. Wasilkowski؛ G. Plaza؛ A. Mrozik؛ R. Brigmon

4.

Comparison of Growth, Antioxidant, and Antibacterial Activities in Hydroponic and Soil-grown Moringa oleifera in Armenia

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 217-228
Anna Tadevosyan؛ Mahsa Daryadar؛ Anahit Tovmasyan؛ Armenuhi Asatryan؛ Hamid Reza Roosta؛ Anahit Hakobjanyan

5.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

6.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

7.

Physicochemical Properties and Nutritional Value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Fruit at Different Maturity and Ripening Stages

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 43-50
Farid Moradinezhad؛ Fatemeh Setayesh؛ Sohrab Mahmoodi؛ Mehdi Khayyat

8.

Pre-harvest Application of Potassium and Iron Promotes Phenolic Acids and Anthocyanidin Accumulation and Boosts Antioxidant Capacity in Raisin Produced from ‘Red Sultana’ Grape (Vitis vinifera L.)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 315-328
Rouhollah Karimi؛ Seyed Mehdi Mirbagheri؛ Maryam Davtalab

9.

Preparation and properties of ginger essential oil nanocapsules

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 82-89
Marjan Nouri؛ Faramarz Khodaiyan

10.

Reduction of acrylamide by orange waste extract phenolic compounds in potato chips

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 75-81
Somaye Seyedi؛ Majid Javanmarddakheli؛ Azade Shekarabi؛ Mahdi Shavandi؛ Sahra Farhadi

11.

Therapeutic potential of Ocimum sanctum flower infusion

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 41-47
KDPP Gunathilake؛ KKDS Ranaweera؛ G. Janarny

12.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

13.

اثر تنش خشکی در مراحل مختلف نموی بر برخی پارامترهای رشدی و فیتوشیمیایی گیاه مفراح (Nepeta crispa L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 545-561
محمد سیاری؛ منیره مرادی فرسا؛ علی عزیزی

14.

اثر سدیم نیترو پروساید بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و پاداکسندگی میوه ازگیل ‏‏(‏Mespilus germanica L.‎‏) طی انبارمانی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 257-268
بشیر ایوب نژادگان؛ حمید حسن پور

15.

اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 117-136
فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده

16.

استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 385-396
الهام هاشم دباغیان؛ مسعود رضائی؛ مهدی طبرسا

17.

بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

18.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق تحت شرایط تنش خشکی ‏و آبیاری مجدد

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 229-244
علی شاهی قره لر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ رضا معالی امیری

19.

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 311-328
کسری مومنیان؛ لادن رشیدی؛ مسعود هماپور

20.

تأثیر برخی ترکیب‌های شیمیایی در تحریک آنزیم‌های دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پستۀ ناشی از Phytophthora drechsleri

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 13-27
فریبا فتحی؛ روح الله صابری ریسه؛ محمد مرادی

21.

تأثیر محلول‌پاشی کیتوزان بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه نعناع (‏Mentha spicata L.‎‏) تحت ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 479-492
مهنوش رحمانی؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ نجم الدین مرتضوی؛ نرجس فرزین

22.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

23.

مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری

24.

واکنش بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های مقاوم و حساس کتان روغنی (Linum usitatissimum L) به بیماری پژمردگی فوزاریومی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 229-247
ندا ابراهیمی؛ علی اکبر محمدی میریک؛ ابراهیم صداقتی؛ نرگس حاتمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب