1.

Anatomical, histological and histomorphometric study of the intestine of the northern pike (Esox lucius)

دوره 9، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 207-211
Javad Sadeghinezhad؛ Reyhaneh Hooshmand Abbasi؛ Elahe Dehghani Tafti؛ Zahra Boluki

2.

اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 123-134
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح

3.

ارزیابی توزیع بافتی آنزیم رودناز در گونه‌های بومی ماهیان جنس باربوس

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 229-236
تکاور محمدیان؛ محمد رضا تابنده؛ حسین خاج

4.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

5.

تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 329-340
احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم

6.

مطالعه آسیب شناسی نئواکینورنکوس(1919)Neoechinorhynchus sp. Van cleave, در دستگاه گوارش سس ماهی ‌(Barbus sp.)

دوره 67، شماره 1، بهار 1391، صفحه 43-47
محمد یخچالی؛ رحیم حب نقی؛ مصطفی قوامی

7.

نقش نیتریک اکساید در اختلالات گوارشی ناشی از تجویز تریاک در موش سوری

دوره 75، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 261-252
امین دبیلی نصرآبادی؛ حسینعلی عرب؛ سید احمد فاطمی اردستانی؛ حسین حسن پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.