1.

Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 15-22
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri

2.

اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
نیما آذرخش؛ زهرا امام جمعه

3.

بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
زهرا امام جمعه؛ مریم طهماسبی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ غلامرضا عسگری

4.

بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

5.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

6.

بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 215-224
مینا کارگزاری؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی

7.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

8.

پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 255-263
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان

9.

تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی

دوره 32، شماره 4، تیر 1380
احمد کلباسی؛ حامد فاطمیان

10.

مطالعه سینتیک خشک‏کردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با آب‌گیری اسمزی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 569-575
سمیرا اصل نژادی؛ سیدهادی پیغمبردوست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب