تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,025,106 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,756,568 |
1. | Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel | |
دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 15-22 | ||
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri | ||
2. | اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد | |
دوره 35، شماره 4، تیر 1383 | ||
نیما آذرخش؛ زهرا امام جمعه | ||
3. | بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا | |
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||
زهرا امام جمعه؛ مریم طهماسبی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ غلامرضا عسگری | ||
4. | بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو | |
دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382 | ||
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه | ||
5. | بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز | |
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی | ||
6. | بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) | |
دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 215-224 | ||
مینا کارگزاری؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی | ||
7. | بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز | |
دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382 | ||
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه | ||
8. | پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز | |
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 255-263 | ||
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان | ||
9. | تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی | |
دوره 32، شماره 4، تیر 1380 | ||
احمد کلباسی؛ حامد فاطمیان | ||
10. | مطالعه سینتیک خشککردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با آبگیری اسمزی | |
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 569-575 | ||
سمیرا اصل نژادی؛ سیدهادی پیغمبردوست | ||