1.

اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 595-608
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی

2.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

3.

اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

4.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 69-77
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی

5.

اثر کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون (‏Olea europea L.‎‏)‏‎ ‎رقم ʼزردʻ ‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 67-77
رویا نظامیوند چگینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد حسن بیگلوئی

6.

ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 903-915
یوسف لطفی؛ اسمعیل خالقی؛ نوراله معلمی

7.

امکان‌سنجی پایش کیفی تالاب انزلی با استفاده از سنجش از دور

دوره 50، شماره 7، آذر 1398، صفحه 1813-1824
مریم نوابیان؛ مجید وظیفه دوست؛ مهدی اسمعیلی ورکی

8.

امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 105-116
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی

9.

بررسی اثر کاربرد کود حیوانی و اوره بر عملکرد و برخی ویژگیهای میوه توتفرنگی رقم کردستان

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
ناصر قادری؛ علیرضا طلایی

10.

بررسی تأثیرات زیست‌محیطی تولید گندم منطقۀ مرودشت در ایران

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 223-232
حمزه میرحاجی؛ مهدی خجسته پور؛ محمدحسین عباسپورفرد

11.

بررسی تاثیر مدیریت زهکش کنترل شده دارای پوشش پوسته برنج بر مقادیر نیترات و نیتریت زه‌آب در شرایط مشابه با اراضی شالیزاری

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 273-282
درسا رنجکش ضیابری؛ مریم نوابیان؛ محمد حسن بیگلویی؛ مهدی اسمعیلی ورکی

12.

تأثیر اسیدیته و فشار اسمزی بر تولید افلاتوکسین در قارچ Aspergillus parasiticus

دوره 46، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 259-267
سیدمسلم موسویان؛ مصطفی درویش نیا؛ عیدی بازگیر

13.

تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن

دوره 52، شماره 3، پاییز 1376
دکتر فاطمه پورفلاح

14.

تأثیر گوگرد بر میزان تثبیت ازت و برخی صفات رشد دو رقم سویا با استفاده از روش رقت ایزوتوپی 15N

دوره 10، شماره 1، بهار 1387، صفحه 9-20
فاطمه امانی؛ فایز رئیسی؛ نجات پیرولی بیرانوند؛ احمد موسوی شلمانی

15.

تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 149-159
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

16.

تجزیۀ ارتباط صفات ریخت‌شناختی با نشانگرهای ISSR در گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 171-181
مشهید هناره؛ بابک عبدالهی مندولکانی؛ آتیلا دورسون

17.

تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا)

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-8
سعید علی عسگریان نجف آبادی؛ حمیدرضا قاسم زاده؛ جعفر حاجی لو

18.

تهیه نقشه‌های رقومی برخی از ویژگی‌های شیمیایی خاک با استفاده از

دوره 61، شماره 1، بهار 1388
مرتضی اکبری؛ کوشیار مختاری؛ سعید پورمنافی

19.

کارآیی آزمایش انعقاد الکل درارزیابی شیر مخلوط گاو

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر مهدی زارعی؛ دکتر مهدی محبی فانی

20.

مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 18-9
محمدرضا اصغری؛ رحیم ابراهیمی؛ بهرام حسین زاده؛ داود قنبریان

21.

مطالعه ارزیابی چرخه حیات در تولید ذرت دانه‌ای تحت دو نظام کشت بهاره و پاییزه (مطالعه موردی استان خوزستان)

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 485-498
مریم کاظمی زاده؛ عبدالرحیم هوشمند؛ عبدعلی ناصری؛ منا گلابی؛ موسی مسکرباشی

22.

مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران براساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی

دوره 55، شماره 3، پاییز 1379
دکتر ارمغان دیانی دردشتی؛ دکتر گیتی کریم؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود امین لاری



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.