1.

بررسی زیرواحدهای با وزن مولکولی بالا(گلوتنین)وچندصفت کیفی مهم دانه گندم وروابط آنها از طریق روشهای آماری چندمتغیره

دوره 4، شماره 0، تیر 1378
قنبر توحیدفر؛ سیروس عبدمیشانی

2.

به‌گزینی ژنوتیپ‏های گندم نان برای ارزش نانوایی با استفاده از نشانگرهای STS-PCR

دوره 1، شماره 2، مهر 1392، صفحه 101-110
الهام مهرآذر؛ علی ایزدی دربندی؛ محسن محمدی؛ گودرز نجفیان

3.

تعیین رابطه پروتئین های ذخیره ای دانه (گلوتنین) با ارزش نانوایی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفوز

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
قنبر توحید فر؛ سیروس عبد میشانی؛ بهمن یزدی صمدی

4.

شناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین)

دوره 4، شماره 0، تیر 1377
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی؛ محمد نبی سربلوکی؛ معصومه فیروزی

5.

طبقه بندی ژنتیکی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینها (SDS-PAGE) ‘لیزر اسکانر دنسیتومتری (LSD) وتجزیه ای خوشه ای

دوره 1، شماره 0، تیر 1376
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی؛ محمد نبی سربلوکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب