1.

اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر

2.

تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 145-153
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی؛ نگین نوری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ حامد اهری؛ محمد رضا خانی

3.

تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
مجید علیپور اسکندانی؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ تقی زهرایی صالحی؛ سعید بکایی؛ نگین نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب