1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

اثرات اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n و 6-n جیرة غذایی بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
ابوالقاسم گلیان؛ جلیل توکلی افشار؛ فریدون افتخار شاهرودی؛ جواد آرشامی؛ مهران ترکی

3.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

4.

اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی

دوره 65، شماره 2، تیر 1389
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی

5.

اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 117-126
سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا

6.

اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 369-377
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد

7.

اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین‌های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجه‌های گوشتی

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414
بهمن نویدشاد

8.

اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت‌های انتخابی در جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علیرضا صفامهر؛ نعمت اله آقائی؛ سعید چگانی آذر

9.

اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-194
نسا موسوی پور؛ صدیقه بابایی؛ اسکندر مقیمی‌پور؛ مرضیه موسوی نسب

10.

اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

11.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی

12.

اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم‌مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 539-552
داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی

13.

اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی

14.

اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‏های خون در دورۀ انتقال در گاو هلشتاین

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 245-255
هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی

15.

استفاده از فانوس ماهیان به عنوان منبع تأمین اسیدهای چرب با کیفیت به منظور تولید صابون های مرطوب کننده بهداشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1401
ملیکا ناظمی؛ سعید تمدنی جهرمی؛ رامین کریمزاده؛ کیوان اجلالی خانقاه؛ هادی غفاری

16.

بررسی اثر سطوح روغن ماهی و نسبت یونجه خشک به ذرت سیلو شده بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 217-223
حسین ذکریا پور؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افنجانی

17.

تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-17
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی

18.

تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 148-160
عباس زمانی؛ ابوذر معافی

19.

تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 407-415
سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده

20.

مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-3 دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیتهای کشت داده شده گاوی

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 99-106
مهدی اسلامی زاد؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب