1.

The Effect of Diffrent Factors on X- and Y Bearing Sperm in Bull Semen

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 219-227
Mahdieh Saffari؛ Farid Heidari؛ Mehdi Shamsara؛ Ehsan Hashemi

2.

اثرات بتائین بر تغییرات رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 297-304
زاهد عزیز مسگری؛ محسن دانشیار؛ علی میرزا آقازاده

3.

اثرات تنش گرمایی بر عملکرد و وضعیت فیزیولوژیک در نشخوارکنندگان کوچک

دوره 23، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 5-16
کتایون مهرانی؛ کامل عموزاده آرائی؛ محمد اسدی

4.

اثرات تنش گرمایی در گاوهای شیری

دوره 23، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 30-41
کامل عموزاده آرائی؛ محمد اسدی؛ کتایون مهرانی؛ قاسم خادم

5.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

6.

اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 119-128
زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

7.

اثر تغییر اقلیم بر کارایی هزینه گاوداری‌های شیری در ایران

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 97-107
زینب شکوهی

8.

اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 711-726
بشیر قاسم پور؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

9.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

10.

اثر شکل‌های مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میش‌های افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 33-44
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

11.

اثر کاهش پروتئین جیرۀ غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 355-365
وحید غلامی؛ حمید امانلو

12.

امکان سنجی استفاده از سامانه مه ساز دوار کم فشار به منظور کنترل دمای سالن‌های مرغداری

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 147-157
رامین جعفری؛ مهدی باقری

13.

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 26-37
لیلی رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

14.

بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 235-244
محمدرضا رضوانی؛ فاطمه احمدی

15.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیک و سازگاری برخی رقم‌های انگور به گرمای شدید جنوب فارس

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 161-174
محمد جواد کرمی؛ سعید عشقی؛ عنایت الله تفضلی

16.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 227-234
حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی؛ صدیقه قاسمی؛ شیما نعمتی

17.

تأثیر استفاده از ویتامین‌ها در شرایط استرس گرمایی در طیور

دوره 20، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 41-45
میلاد رضایی سینکی

18.

تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 375-385
امین رحیمی؛ فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی

19.

تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 211-221
مهدی دهقانی سانیج؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده؛ علی اسدی الموتی

20.

تأثیر پودر برگ رزماری روی فراسنجه‌های حرکتی منی و سلامت آکروزوم اسپرم خروس در شرائط تنش حرارتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 419-432
لیلا سیفی؛ سعید محمدزاده؛ مسیب امیری

21.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 95-106
علیرضا صفامهر؛ سجاد یعقوب زاده؛ علی نوبخت

22.

تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 157-164
پرستو داودی؛ محسن دانشیار

23.

تأثیر سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس رازیانه بر نسبت بازده انرژی و پروتئین، کیفیت بستر و فضولات و ویژگی‏ های رفاهی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 405-414
حدیث میرزایی؛ محمدرضا قربانی؛ سمیه سالاری؛ محمد امین مهرنیا

24.

تأثیر مصرف پروبیوتیک بر برخی فراسنجه‌های خونی و محور سوماتوتروپیک گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش گرمایی

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 329-337
امیرحسین نصیری؛ ارمین توحیدی؛ ملک شاکری؛ مهدی ژندی؛ مهدی دهقان بنادکی

25.

تأثیر مکمل والین بر عملکرد رشد، پاسخ ایمنی، متابولیت‌های خونی و شاخص‌های رفتاری جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 67-80
فرزاد بسطامی؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب