1.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

2.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

3.

تأثیر کاربرد سطوح مختلف نیترات کلسیم بر برخی صفات مورفو-فیزیولوژیک و تغذیه‌ای گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicu Mill)

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 535-544
بابک متشرع زاده؛ میثم ضربی زاده؛ غلامرضا ثواقبی؛ مجتبی دلشاد؛ سید محسن حسینی؛ فرزانه بخردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب