1.

Effect of Low Temperature on Postharvest Behaviors of Oyster Mushroom (Pleurotus spp.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 213-225
Md. Saidee Rahman؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

2.

Effects of Packaging and Low Temperature on Shelf Life and Quality of Litchi

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 103-118
Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman؛ Md. Kamrul Hassan

3.

Kinetics of chalcopyrite galvanic leaching using sulfate media at the low temperature in the GalvanoxTM process

دوره 50، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 157-161
Soghra Salehi؛ Mohammad Noaparast؛ Seyed Ziaodin Shafaie

4.

بررسی تحمل سرما در چند رقم انگور و ارتباط آن با بافت‌مردگی جوانه

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 105-117
سعید عشقی؛ مسلم کیامرثی

5.

پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمایی لاین‌های حاصل از تلاقی ارقام گندم نورستار و پیشتاز تحت تنش سرما

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 235-250
محسن حسینی؛ رضا معالی امیری؛ سیروس محفوظی؛ عباس سعیدی؛ یاسین خالدیان

6.

تاثیر تورین بر بازده رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) در دمای پایین آب

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 49-62
معصومه بحرکاظمی؛ محبوبه اسلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب