1.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

2.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

3.

تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازدۀ زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 693-701
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور

4.

مقایسۀ کاربرد پیش و پس از برداشت اسید سالیسیلیک در روند پیری گل لیلیوم عید پاک رقم tresor

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 383-395
حنیفه سیدحاجی زاده

5.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب