1.

The enrichment of emergency food rations with complexes made of curcumin/quercetin-whey protein nanofibrils to improve their antioxidant activity

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 63-68
Mehdi Mohammadian؛ Arasb Dabbagh Moghaddam؛ Laleh Almasi؛ Shahnaz Bohlooli؛ Anousheh Sharifan

2.

تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 519-527
فرزانه کوراوند؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب