1.

Evaluating Contamination Level of Raw and Roasted Nuts Distributed in Commercial Markets in Mazandaran Province, Iran

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 167-176
Maryam Azizkhani؛ Fereshteh Jafari؛ Pouyan Haghighi؛ Maedeh Dehghan

2.

اثرات تفاوت در زمانبندی یخ گذاری بر عامل های کیفی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 153-163
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3.

اثر فرآوری پلاسمای سرد اتمسفری بر ویژگی‌های میکروبی و ارگانولپتیکی خرمای مضافتی

دوره 53، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 327-340
محمدصادق امیرمجاهدی؛ حسین مقصودی؛ محمد بلوردی؛ علیرضا گنجویی؛ مجید تراز

4.

بررسی تأثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 642-633
مینا ربانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی

5.

تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 211-221
سیامک غیبی؛ نرجس ملک جانی؛ مجید جوانمرد داخلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب