1.

اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 295-308
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ یحیی عباسپور؛ پوریا دادور؛ صیفعلی ورمقانی؛ منوچهر طهماسبی

2.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب