1.

Evaluating Contamination Level of Raw and Roasted Nuts Distributed in Commercial Markets in Mazandaran Province, Iran

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 167-176
Maryam Azizkhani؛ Fereshteh Jafari؛ Pouyan Haghighi؛ Maedeh Dehghan

2.

بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
رامین رادفر؛ حسن فاطمی؛ محمدعلی سحری

3.

ردپای انتشار گازهای گلخانه‌ای حاصل از تولید ماده خام بالقوه سوخت بیودیزل (مطالعه موردی)

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-213
امین نیکخواه؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ سید حسین پیمان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب