1.

اثر افزودن سطوح متفاوت سولفات روی به رقیق‌کنندة منی بر کیفیت اسپرم گاو پس از انجماد-ذوب

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 335-342
فردین فرهادی؛ ارمین توحیدی؛ ملک شاکری

2.

ارزیابی چندین رقیق‌‌کننده برای نگهداری اسپرم خروس‌‌های بومی‌‌ فارس در دمای 5-4 و 24-19 درجه‌ی سانتی‌گراد

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
محمد‌جواد ضمیری؛ محمدرضا هاشمی؛ علیداد بوستانی

3.

تأثیر افزودن سرما محافظ‌های نفوذی گلیسرول، دی متیل استامید و دی متیل فرمامید و غیر نفوذی تره‌هالوز و ساکارز بر انجماد‌پذیری اسپرم اسب

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 27-32
فرهاد وفایی؛ احمد زارع شحنه؛ حمید کهرام؛ افشین سیفی جمادی

4.

تأثیر غلظت‌های مختلف ژل رویال در رقیق‌کننده بر برخی از فراسنجه‌های کیفی و کمی اسپرم بز مهابادی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 457-463
طاهره محمدیان؛ مهدی خدایی مطلق؛ احمد زارع شحنه

5.

تعیین سطح بهینه زرده تخم‌مرغ در رقیق‌کننده انجماد اسپرم بز با ارزیابی‌های برون تنی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 361-370
محمد تار؛ ارمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی ژندی؛ محمدحسین موذنی زاده

6.

کاربرد نانولیپوزوم‌ها در انجماد اسپرم

دوره 19، شماره 2، آذر 1398، صفحه 28-32
طوبی ندری؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.