1.

Effect of transglutaminase and buffalo milk incorporation on textural parameters and starter cultures viability of strained yogurt

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 195-202
Hossein Jooyandeh؛ Elnaz Sffari Samani؛ Behrooz Alizadeh Behbahani؛ Mohammad Noshad

2.

Evolution of texture in an ultrafine and nano grained magnesium alloy

دوره 48، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 11-16
S.M. Fatemi؛ Abbas Zarei-Hanzaki

3.

Friction stir welding of ultrafine grained aluminum alloys: a review

دوره 54، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 1-20
Mahmoud Sarkari Khorrami

4.

Friction Stir Welding/Processing of Aluminum Alloys with and without Adding Nanoparticles: A Review on the Microstructure, Texture, and Hardness

دوره 56، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 50-67
Morteza Poorghorban؛ Mohammad Yousefieh؛ Ehsan Borhani

5.

Grain Refinement Efficiency of Multi-Axial Incremental Forging and Shearing: A Crystal Plasticity Analysis

دوره 49، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 11-16
Ali Khajezade؛ Mohammad Habibi Parsa؛ Hamed Mirzadeh؛ Mehdi Montazeri-pour

6.

Preparation and quality characteristics of gluten-free sponge cake using alfalfa seed (Medicago sativa L.) flour

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 43-48
Maryam Sarmasti؛ Mansooreh Sadat Mojani-Qomi؛ Mahbobeh Sadat Zolfaghari

7.

Recrystallization texture during ECAP processing of ultrafine/nano grained magnesium alloy

دوره 52، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 18-24
Seyed Mahmood Fatemi

8.

The effect of twinning on texture evolution during ECAP processing of an AM30 magnesium alloy

دوره 52، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 142-148
Seyed Mahmood Fatemi؛ Ali Akbar Kazemi Asl؛ Amir Abedi

9.

اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 525-532
خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی

10.

اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 427-433
مرجان حاجی ئی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد

11.

ارزیابی عوامل موثر بر تاب آوری کالبدی در بافت‌ فرسوده شهر رشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1402
محمد اسکندری نوده؛ اسماعیل نصیری هنده خاله؛ سید علی حسینی؛ مهرداد بردبار طاهر گورابی

12.

ارزیابی قابلیت استفاده کاربردی از دو گونه گراس بومی ایران

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 1027-1036
الهام مصطفائی؛ مصطفی عرب؛ نعمت اله اعتمادی؛ محمودرضا روزبان

13.

افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 407-418
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده

14.

بافت در نقاشی سه پایه‌ای، از منظر دانش حفظ و مرمت آثار هنری

دوره 2، شماره 41، فروردین 1390، صفحه 115-125
علی نعمتی بابای لو؛ حمید فرهمند بروجنی

15.

بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 274-283
نرجس بادفر؛ علی جعفرپور

16.

بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه‌ای

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان

17.

بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینی‌فر؛ مریم مصلحی شاد

18.

بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 73-79
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی

19.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

20.

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی باکیموزین (I)

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

21.

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی با کیموزین(II)

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
عزیز همایونی‌راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

22.

پتروگرافی و ژنز کانسار بوکسیت جاجرم

دوره 33، شماره 3، شهریور 1387
حسین رحیم‌پوربناب؛ داریوش اسماعیلی

23.

تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده

24.

تغییرات میکروسکوپی، ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش‌های سیب خشک شده با روش‌های مختلف

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
غلامرضا عسکری؛ زهرا امام جمعه؛ سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی

25.

تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب