1.

Combination effects of potassium lactate and sodium diacetate on the chemical and microbial attributes of hamburger during the frozen storage

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 26-33
Shabnam Mohammadi؛ Mohammad Ali Sahari؛ Zeinab Mehdipour Biregani

2.

Effect of Dietary Supplementation of Silybum marianum and Artichoke (Cynara scolymus L.) on Japanese Quail’s Carcass Characteristics, Oxidative Stability, and Quality of Breast Meat

دوره 18، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 87-96
Fatemeh Salehi؛ Razieh Partovi؛ Saeed Seifi

3.

اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 929-939
مرتضی رضائی؛ نیما ایلا

4.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 655-662
مصطفی نجفی امیری؛ رضا فرهمندفر؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

5.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب