1.

اثر عصاره هیدروالکلی دو گونه آویشن بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 305-314
محمد ملک زاده؛ میر داریوش شکوری؛ حسین عبدی بنمار

2.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

3.

تأثیر سطوح مختلف آنتی اکسیدانهای گلوتاتیون احیا شده و سوپراکسید دیسموتاز بر روی برخی از ویژگیهای اسپرم پس از انجماد منی گاو

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 377-384
حسین دقیق کیا؛ رستگار الفتی کرجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب