1.

اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 117-126
سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا

2.

اثر مکمل غذایی ال-کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 37، شماره 3، خرداد 1385
فرید شریعتمداری؛ عظیم میرزائی؛ سید جعفر سیف‌آبادی

3.

تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 341-348
احمد بابازاده اقدم؛ شهاب قاضی هرسینی؛ محسن دانشیار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب