1.

بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-377
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی

2.

تاثیر نوع زیتوده و دمای گرماکافت بر برخی ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی زغال‌ زیستی

دوره 49، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 537-547
مینا عالیپور بابادی؛ عبدالامیر معزی؛ مجتبی نوروزی مصیر؛ عطااله خادم الرسول


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب