1.

اثر دما و مدت زمان نگهداری بر قوه نامیه دانه گرده ارقام مختلف خرما

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 495-506
محمد کمال پورادیب؛ وحید روحی؛ سعدالله هوشمند؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ حمید زرگری

2.

بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی وانتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
سونا حسین‌آوا؛ علی ایمانی؛ م. ماخنوف

3.

تأثیر تاریخ کشت و تراکم بوتۀ مادری بر عملکرد و کیفیت تجاری بذر دورگ ذرت (Zea mays L.) سینگل کراس704

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 93-103
محمد رحمانی؛ محسن زواره؛ آیدین حمیدی؛ گریت هوگنبوم

4.

تاثیر دانه گرده بر تشکیل بذر و میوه در نارنگی کلمانتین و بررسی نقش قرابت ژنتیکی منابع گرده‌زا ‏در عمل لقاح

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 143-156
هادی علی نژاد جهرمی؛ عبدالکریم زارعی؛ عبدالرحمان محمدخانی

5.

مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 887-896
عبداله خدیوی خوب

6.

مطالعه‌ی مزرعه‌ای و میکروسکوپی خود و دگرناسازگاری دو اکوتیپ‌ ارزشمند گل‌محمدی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 505-516
غلامحسن موحد؛ نیما احمدی؛ احمد معینی؛ امین نصیری

7.

ویژگی‌های فیزیکی و نیروی جداسازی گل‌های نر نخل خرمای رقم غنامی

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 79-86
احمد مستعان؛ سعید مینایی؛ تیمور توکلی هشجین؛ محمد جواد شیخ داودی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب