1.

اثر کمپوست زباله شهری بر عملکرد، درصد اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی سیاه‌دانه تحت شرایط تنش خشکی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 31-42
سیاوش آریافر؛ علیرضا سیروس مهر

2.

بررسی عوامل مختلف دراسانس گیری از دارچین

دوره 42، شماره 2، مرداد 2008، صفحه 199-203
Nasrin Mohammadbeygi؛ Ali Haghighi Asl؛ Faramarz Hormozi

3.

پاسخ‌های فیزیولوژی زیره سبز (Cuminum cyminum L) به تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1099-1113
حسین کاظمی؛ سیدمحمدمهدی مرتضویان؛ مجید قربانی جاوید

4.

تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 177-187
محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی

5.

ترکیبات موجود در اسانس پوست دارچین و خاصیت ضدقارچی آن علیه قارچ‎های مولد پوسیدگی‎های میوه ‏ها‎

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 907-920
مسلم موسویان؛ عیدی بازگیر؛ عارف مرادپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب