1.

اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
نیما آذرخش؛ زهرا امام جمعه

2.

بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
زهرا امام جمعه؛ مریم طهماسبی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ غلامرضا عسگری

3.

بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

4.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

5.

پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 255-263
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان

6.

تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 143-153
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ جلال دهقان نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب