1.

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 211-216
عبدالحسین ابوطالبی؛ بهنام بهروزنام؛ زهرا پشنگه

2.

اثر هگزانال، اسانس شمعدانی عطری - روغن کدوی تخمه کاغذی و فرمولاسیون حفظ تازگی میوه روی انبارمانی میوه انگور رقم بیدانه سفید

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 889-901
محمد سیاری؛ مریم شعبانلو؛ علی عزیزی

3.

بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی

4.

بررسی تاثیر انبار سرد، ?- هیدروکسی کوئینولین سولفات و ساکارز بردوام عمر و کیفیت گل بریده شب بو(Matthiola incana L.) cv. Asanami

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
مصطفی عرب؛ احمد خلیقی؛ کاظم ارزانی؛ روح انگیز نادری

5.

تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی و انبار سرد بر ماندگاری گل بریدنی داودی (Chrysanthemum morifolium)

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
امراله نبی گل؛ روح انگیز نادری؛ مصباح بابالار؛ محسن کافی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب