1.

اثر حذف برگ بر عملکرد و انتقال مجدد مواد در شرایط مختلف رطوبتی و نیتروژن خاک در گندم نان

دوره 40، شماره 3، دی 1388
محسن‌ جان محمدی؛ علی‌ احمدی؛ کاظم پوستینی

2.

اثر سولفات روی و غلظت روی بذر بر پاسخ های گیاه گندم در خاک آهکی

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
غلامرضا ثواقبی فیروز آبادی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محمدمعز اردلان

3.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

4.

اثر عمق نصب لوله‌های قطره‌چکان‌دار و مقدار زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 8، شماره 2، مهر 1397، صفحه 321-335
سروش محرابیان؛ عبدعلی ناصری؛ عبدالرحیم هوشمند؛ موسی مسگرباشی

5.

اثر محلول‌پاشی روی بر عملکرد، کیفیت دانه و بنیۀ بذور دو رقم سویا تحت تنش کم‌آبی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 215-229
سمیه کرمی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فائزه قناتی؛ مهرداد مرادی قهدریجانی

6.

اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 1075-1085
جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

7.

ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 565-573
زینب بیات؛ علی احمدی؛ منیژه سبکدست

8.

ارزیابی زمان محلول‌پاشی و کود نانوذره مولیبدن به روش شیمیایی و شیمی‌سبز بر برخی شاخص‌های زراعی وکیفی ماش(Vigna radiate L.)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 87-99
نازپری شهلی بر رود گزی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ زیبا سوری نظامی

9.

ارزیابی عملکرد، درصد اسانس و شاخص های سودمندی در کشت مخلوط ردیفی شنبلیله و مرزه

دوره 21، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 75-92
سکینه عبدی

10.

ارزیابی محتوای پروتئین دانه، عملکرد و صفات مهم زراعی برخی رقم‌های رشد محدود و نامحدود لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) تحت تأثیر تاریخ‌های مختلف کاشت در تالش (گیلان)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 221-231
بهزاد جمالزهی؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمدحسین انصاری

11.

بررسی اثر سطوح مختلف نانواکسید آهن بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و فیزیولوژیک چهار رقم گندم پاییزۀ کشور (Triticum aestivum) در وضعیت اقلیمی خرم‌آباد

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-298
حمیدرضا عیسوند؛ علیرضا اسماعیلی؛ مراد محمدی

12.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

13.

بررسی عملکرد پروتئین دانه لوبیا قرمز در تراکم های مختلف بوته و روش های کنترل علف‌های هرز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 دی 1400
محسن رشدی؛ محمد کاظم علیلو؛ سولماز کاظم علیلو

14.

بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 73-87
سودابه رضابیگی؛ احسان بیژن زاده

15.

پاسخ فیزیولوژیک ارقام نخود به آبیاری تکمیلی و استفاده از پلیمر سوپر جاذب در شرایط کشت دیم

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 259-273
عظیمه باقری؛ عطااله سیادت؛ احمد کوچک زاده؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ مسعود رفیعی

16.

تأثیر کاربرد کودهای ورمی‏کمپوست و میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط تنش کم‏آبی

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 319-331
الهام جهانگیری نیا؛ سید عطااله سیادت؛ احمد کوچک زاده؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ منوچهر سیاح فر

17.

تأثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-159
مسعود رفیعی؛ عبدالرضا کونانی

18.

تأثیر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیری‌های بیوشیمیایی برگ ذرت دانه‌ای در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 365-375
حمیدرضا توحیدی مقدم

19.

تاثیر محلول‌پاشی عناصر نانو کلات آهن و منگنز بر تعدادی از صفات کیفی ماش (Vigna Radiata L. Wilczek Parto Variety) تحت تنش کم‌آبی

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 61-70
یزدان ایزدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی

20.

تعیین مقدار نیتروژن قابل توصیه جهت بهبود خصوصیات کمّی و کیفی سه لاین جدید گندم دوروم در شرایط دیم

دوره 41، شماره 3، آذر 1389
فرج¬اله نارکی؛ بهروز واعظی؛ وحید باوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.