1.

اثرات سه اسانس گیاهی روی فعالیت های زیستی سوسک چهار نقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus F. (Coleoptera :Bruchidae)

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
جهانشیر شاکرمی؛ کریم کمالی؛ سعید محرمی پور؛ محمد هادی مشکوه السادات

2.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

3.

بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191
آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین

4.

تأثیر حشره‌کشی فرمولاسیون میکروکپسول اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شپشۀ آرد Tribolium confusum

دوره 49، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 111-120
سید محمد احسائی؛ خلیل طالبی جهرمی؛ قاسم عموعابدینی؛ ماریا خوزه کوسرو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب